NK MBO Powerliften Den Bosch 2017 Sportacademie Koning Willem I College

NK MBO POWERLIFTING!!!!!!!!
Vandaag met Powerlifting Holland (PLH - Coert Hoppenbrouwers, Albert Hoekstra, Jaap Fahner, Peter Berghams) ism de Sportacademie Koning Willem I College te 's Hertogenbosch het NK Powerliften voor MBO studenten mogen organiseren en draaien!!! Een geweldige wedstrijd en ervaring.
Helemaal mooi was de prima samensmelting van het NK Crossfit dat in dezelfde hal
werd gehouden. Deze dag liet samenhorigheid in de krachtsport zien! We genieten allemaal van het 'ijzer' en de strijd tegen jezelf....geweldig???????? En dank aan de vele crossfitters die hun collega Powerlifters ondersteunden en voor hen applaudiseerden????????
En tot onze grote vreugde bleken de studenten van heinde en ver te komen,uit heel Nederland, met een absolute strijdlust en wil om te winnen????????????
Dit leidde tot een aantal geweldige beurten....waaronder een 265kg Raw Deadlift van iemand die nog nooit een wedstrijd deed of een raw benchpress van een dame van maar liefst 87,5kg! In ieder geval meer dan genoeg powerlifters in dop met de leergierigheid en passie die de basis vormt voor iedere krachtsportatleet, overigens ieder type atleet????????
Dames en heren nogmaals heel hartelijk bedankt voor jullie fantastische inzet en we gaan een groot aantal van jullie snel terug zien.
Annalin, Myrthe, Israël, Dennisson, Wisse, Alexander, Gary, Jeffrey, Carlo, Lars, Wesley, David, Ramazan en nog vele anderen.....