PostHeaderIcon Info

 

*Het bestuur

Het bestuur van Powerlifting Holland wordt gevormd door Coert Hoppenbrouwers,  Albert Hoekstra, Jaap Fahner.

Als drie koppig bestuur proberen wij op vrijwillige basis naast onze dagelijkse activiteiten als werk, sport  en gezin het beste te maken van PLH. 

 

  Voorzitter                              Secretaris     Penningmeester

                                                   

 Coert Hoppenbrouwers                        Albert Hoekstra                                        Jaap fahner

 coertyvonne@upcmail.nl                  fam-hoekstra@home.nl                            jaap-fahner@live.nl

 

 

*Powerlifting Holland, voor en door lifters

Powerlifting Holland is een bond opgericht door de lifters en heeft zich als doel gesteld om het powerliften een meer toegankelijke sport te maken voor een ieder. Wij willen de sport voor een groot publiek aantrekkelijk maken en hopen middels een heldere en eerlijke organisatie veel mensen actief te laten zijn binnen het powerliften en bankdrukken.

Powerlifting Holland is aangesloten bij de WPU en IPL en zal onder haar auspiciën wedstrijden gaan organiseren. Er zullen naast de gebruikelijke A-wedstrijden als het nationaal kampioenschap ook Cup en lokale  wedstrijden worden georganiseerd in de toekomst voor onze beginnende collega’s. De filosofie hierachter staat hierboven al beschreven, een ieder moet zijn krachten op het podium kunnen meten met collega lifters.

 

*Normen en waarden ,

Iedereen kent het wel vervelende situaties waarbij wedstrijden verknald worden door kritiek of zelfs schelden op scheidsrechters ,coaches, en onnodig grof taal gebruik hanteren. Wij willen als bestuur van Powerlifting Holland geen respectloos gedrag van atleten en toeschouwers. Dit soort negatieve ervaringen zorgen voor onrust en ergernis tijdens wedstrijden. Voor het behouden of zelfs vergroten van plezier in Powerlifting Holland is het belangrijk dat we bepaalde regels afspreken en ons daar allemaal aan houden. Respectvol omgaan met elkaar moet daarbij de basis zijn waar alles op rust.

 

* Sanctie beleid,

Respectloos gedrag tijdens wedstrijden naar de scheidsrechter toe krijgt een waarschuwing, bij herhaling word hij of zij uit het deelnemers veld verwijderd. Degene die zich respectloos gedraagt zoals op Facebook , Twitter, E mail word er eerst een waarschuwing gegeven bij herhaling word hij of zij verwijderd van sociaal media. Degene die zich respectloos gedraagt tegen het bestuur word er eerst een waarschuwing gegeven bij herhaling word hij of zij uitgeschreven bij Powerlifting Holland. 

 

 

 

 

Browse door onze site voor het laatste nieuws, wedstrijdagenda, wedstrijd uitslagen, foto's, regelmenten en lidmaatschap.

 

 

Met vriendelijke groet

 

Het bestuur namens Powerlifting Holland.

 

Facebook Powerlifting Holland

Contact Powerlifting Holland